Ветеранът на Айнтрахт (Франкфурт) - Макото Хасебе, ще пропусне първия мач

...
Ветеранът на Айнтрахт (Франкфурт) - Макото Хасебе, ще пропусне първия мач
Коментари Харесай

Опитен футболист на Айнтрахт пропуска мача с Левски

Ветеранът на Айнтрахт (Франкфурт) - Макото Хасебе, ще пропусне първия мач против Левски в София. Причината е заболяване, което е извадило японеца от групата за дуела на Националния стадион " Васил Левски ". Неприятната вест застигна немския отбор часове преди полета за България.

39-годишният Хасебе, който стартира своя десети сезон с фланелката на Айнтрахт, не е корав титуляр в отбраната на тима на Франкфурт, като остана запаса на старта на Бундеслигата против Дармщад. Хасебе обаче се появи в игра в 65-ата минута, когато смени контузения бразилец Тута.

Капитанът на Айнтрахт - Себастиан Роде, също няма да пристигна в София поради травма на прасеца, получена в самото начало на мача с Дармщад. Той би трябвало да почива към 10 дни, което слага под въпрос даже присъединяване му в реванша във Франкфурт след седмица. В неговото неявяване от Айнтрахт се принудиха да се опитат да картотекират в последния миг хърватина Кристиян Якич. Първоначално той не бе попаднал в разширения състав по " спортни аргументи ", защото самият халф желае да напусне клуба поради дребното време игра, което получава. Към него интерес има Щутгарт, само че треньорът Дино Топмьолер желае да го задържи при " орлите ", защото Якич може да играе като отбранителен халф, централен бранител и десен краен защитник.

Заради заболяване гостуването на Левски пропуща и 19-годишният надарен халф Уго Ларсон.
 Мишо Вълчев даде съвет по какъв начин се отстраняват немски тимове
Мишо Вълчев даде съвет по какъв начин се отстраняват немски тимове

" Левски да не се предава "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР